با دوره‌ های فوق موضوعی همیشه یه قدم جلوتر باش!

اینجا توی اتمیکا، به جای آموزش های جامع، دقیقا چیزی رو پیدا کن که دنبالش می گردی.

اتمیکا حاصل کلافگی چند دانشجو است از آموزش‌های جامع! اگر دانشجو باشید (یا حتی نباشید!)، احتمالاً در شبی که قرار است پروژه درس دینامیک‌‌تان را انجام دهید، یا تکالیف ریاضی مهندسی را بنویسید و یا شبی که فردایش امتحان ریاضی۲ دارید، همان افکاری به ذهنتان خطور می‌کند که روزگاری از سر ما گذشت: چه می‌شد اگر به جای “آموزش جامع متلب”، چیزی تحت عنوان “کاربرد متلب در استاتیک” یا “هر آنچه برای انجام پروژه ترمودینامیک لازم است از EES بدانید” داشتیم؟ یا مثلاً برای درس دینامیک، نرم افزار پیشرفته ادمز را فقط در حد نیاز بلد باشیم؟ اصلاً حد نیاز چقدر است؟! اصلا خدا را خوش می‌آید ما بین این حجم از اطلاعات تنها باشیم؟!
اما خوشبختانه، مشکلات دانشجویی، حتماً راه حل‌های دانشجویی هم دارند! از نظر ما، این مشکل یک بار و برای همیشه باید حل می‌شد.
به زودی متوجه می‌شوید که اتمیکا، بهشت دانشجویان است. در اینجا چیزی تحت عنوان “آموزش جامع” نداریم. آموزش نرم افزارهای مرتبط با هر درس یا کار، دقیقاً به همان مقدار است که باید باشد؛ نه کمتر و نه بیشتر؛ مثلاً عنوان “آموزش پایتون برای آمار و احتمال مهندسی” خیلی جذاب‌تر از “آموزش پایتون مقدماتی” است! شما حتی می توانید امیدوار باشید تیتری با مضمون “چگونه با متلب سری فوریه حساب کنیم؟” در اینجا پیدا کنید، حداقل برای ما وجود چنین چیزهایی آرزو بودند!
بالاخره، ما برای تحقق این آرزو، دست هایمان را روی زانو گذاشتیم و با یک یاعلی بلند، کارمان را شروع کردیم؛ از همان روز اول با اساتید و متخصصان و افراد توانمند در این زمینه در ارتباط بودیم و هرچه از آدم حسابی در اطرافمان وجود داشت، در تیم‌مان گرد هم آوردیم. اعضای این تیم مثل یک خانواده به صورت شبانه روزی تلاش کردند و حاصل آن جرقه و این تلاش ها، پلتفرمی است که با قد رعنا پیش روی شماست!
ممنونیم از خدا که هرچه هست لطف اوست و ممنونیم از شما و هرچه هست، برای شماست!

محمدرضا خلیلی، بنیانگذار اتمیکا

محمدرضا خلیلی

دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه تهران.
ایده اصلی اتمیکا در ذهن محمدرضا متولد شد و جدیت و پشتکار تمام نشدنی او، اتمیکا را به این مرحله رساند. سبک خاص مدیریت پروژه و ویژگی های اخلاقی او باعث می‌شود که همه اعضای تیم احساس خوبی از حضور در اینجا داشته باشند و خود را عضوی از خانواده اتمیکا بدانند. ضمنا او در کنار مدیریت تیم، طراحی سایت نیز انجام می‌دهد.

دانیال رباط جزی، همبنیانگذار اتمیکا

دانیال رباط جزی

دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه تهران.
یکی از هم بنیان گذاران اتمیکا.
در یک کلام، حلال مشکلات و قوت قلب تیم؛ دانیال انسانی صبور و با استعداد است که با ذهن خلاقی که دارد تمام افق‌ها را برای شما ممکن می‌سازد. وقتی قلم در دست میگیرد روح و روانتان تسخیر اوست. خلاصه که حضورش در اتمیکا، مفرح ذات است و ممد حیات!

فاطمه فضل کاظمی، همبنیانگذار اتمیکا

فاطمه فضل کاظمی

دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک دانشگاه تهران.
یکی از هم بنیان گذاران اتمیکا که حضورش در تیم، باعث می‌شود خیال ما بابت انجام شدن طیف وسیعی از کارها در حداقل زمان و به بهترین شکل راحت باشد. یک انسان خستگی ناپذیر و مولتی تسک به معنای واقعی که تشخیص حوزه اصلی فعالیت او کار دشواریست، اما خودش علاقه دارد در زمینه طراحی و گرافیک کار کند.